Transformacija prostora, gradnja budućnosti.

Pridružite nam se u stvaranju radnih prostora koji potiču suradnju, blagostanje i održivost za bolje sutra.
Razvoj projekata & ulaganja
poduzeće

Dobrodošli u Vester Vallis, vaše rješenje za iznajmljivanje građevinske opreme i potrebe za nekretninama na jednom mjestu.

Vester Vallis osnovan je kako bi pružio izuzetnu uslugu kupcima u građevinarstvu i nekretninama. S godinama iskustva, mi smo go-to izvor za najam opreme u Istri, Hrvatska. Naša inventura uključuje sve, od bagera do utovarivača, a naš tim uvijek je na raspolaganju kako bi pomogao odabrati pravu opremu.

Ali mi smo više od tvrtke za najam građevinske opreme. Također smo strastveni o ulaganju u nekretnine i razvoju, i uvijek smo u potrazi za novim prilikama za ulaganje u uzbudljive projekte koji pomažu transformirati zajednice i stvarati vrijednost za naše dioničare.

Naš tim stručnjaka ima dokazanu uspješnu povijest ulaganja i razvoja nekretnina, i uvijek tražimo inovativne načine za stvaranje vrijednosti za naše klijente.

projekti

Građenje domova,
Građenje odnosa.

Razvoj stambenih objekata
To uključuje obiteljske kuće, redove kuća i stambene komplekse.
Razvoj poslovnih objekata
To uključuje uredske zgrade, trgovačke centre, hotele i industrijske skladišta.
Razvoj mješovite namjene
To uključuje projekte koji kombiniraju stambene, poslovne i/ili industrijske svrhe u jednom projektu.
Pristupačno stanovanje
To uključuje projekte koji pružaju pristupačne mogućnosti stanovanja za obitelji i pojedince s niskim i srednjim primanjima.

usluge

Razumijemo da je imati pravu opremu ključno za svaki građevinski projekt, stoga smo svoju misiju usmjerili na pružanje najbolje opreme po najkonkurentnijim cijenama. Naša široka inventura strojeva uključuje sve, od bagera i buldožera do dizalica i utovarivača, a neprestano dodajemo nove strojeve kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata.

Ponosimo se izvanrednom uslugom za korisnike, stoga je naš tim stručnjaka uvijek dostupan za odgovaranje na bilo kakva pitanja koja možda imate i pomoć pri odabiru prave opreme za vaš projekt. I s našim praktičnim opcijama dostave i preuzimanja, olakšavamo vam dobivanje strojeva koje trebate, kada vam trebaju.

Naš će tim stručnjaka surađivati s vama u pronalaženju najboljih investicijskih prilika na tržištu nekretnina, koristeći naše znanje i iskustvo kako bi vam pomogli izgraditi profitabilni portfelj.
Specijalizirani smo za sve aspekte razvoja nekretnina, od nabave zemljišta i dobivanja potrebnih dozvola do upravljanja gradnjom i financiranja projekata.
Nudimo sveobuhvatne usluge upravljanja nekretninama kako bismo vam pomogli maksimizirati vrijednost vaših investicija u nekretnine. Naše usluge uključuju provjeru stanara, administriranje najma, prikupljanje najamnine, održavanje i još mnogo toga.
Naš tim ima bogato iskustvo u upravljanju građevinskim projektima svih veličina i složenosti, osiguravajući da se vaš projekt dovrši na vrijeme, unutar budžeta i prema vašim točnim specifikacijama.

Uvijek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo vam smjernice na vašem putovanju ulaganja u nekretnine.

Razvoj projekata
& ulaganja
Vester Vallis d.o.o.

Naselje Franečići 63
52420 Buzet, Hrvatska
OIB: 59251477753